hjärnbrist

Idag var det en skickli hektisk dag. Men jag klarade av alla dagens oppgaver i vart fall. Först på jobb och därefter till sushi stället för att slänga i mig lite mat innan förstahjälpen kursen började. Jag var jävligt trött i början av kursen, men efter resans gång blev jag snarare övertrött. Vi kom fram till att jag var lite väl överrörlig. Dom kunde knappt lägga mig i framstupa sidoläge för att jag var så "avslappnad". Bra egenskap?!
Efter första hjälpet kursen, dockorna och den dåliga filmen vi fick se från 84 då en tant slog ett barn i ryggen, jag kan då tillägga att det var verkliga barn och inte dockor i filmen, drog jag till sats för att träna. Jag kom dit övertrött och kom därifrån dödstrött. Det var värt att träna foten dock. Så nu sitter jag här vid datorn och skriver ointressanta ting om min vardag bara för att jag inte orkar ta mig till duschen för att sedan ta mig till sängen och dö.
Det är sjukt kul att se hur jävla dålig kapacitet min hjärna har när jag är trött.
Gonatt folkens

Almost Famous

Mycket trevlig film. Spontanitet, bra musik och snygga männsikor. (hum, är inte alla det i film det?)
Jag blev väldigt sugen på att åka med en turné eller själv åka på turné. Jag har ju inget band, men jag kan ju alltid åka på konsert turné. Skriva en lista på konserter och sen turnéra runt och se dom. 
Det har ju ioförsig inte riktigt samma innebörd som turné, men det vore fett i vilket fall som helst.

tonerna i mitt liv

Jeff Buckley – Lover, You Should Have Come Over - From JBTV, Chicago
Jag är spelsugen. Men just nu har musiken tonat ner lite inuti mig. 
Skrivandet håller jag igång i olika former, men allt annat är jag lite för sliten för.
Men jag klarar av att lyssna på det här, just nu Jeff Buckley.

my spy

Dagen började bra men slutade i spy.
Idag var en sådan dag då man tvättar händerna innan man går på toalettbesök. Ibs tar kol på mig. Man blir så nere av att inte förstå sig på vad det är man mår bra och dåligt av i matväg. 
Jag hann spy tre gånger innan jag var hemma med tricken på kirkeveien 93.
Jag pluggade i radion och försökte tänka på nått annat, och för ovanlighetens skull spelades en bra låt, Wish you were here med Pink Floyed. Då kände jag bara hur mycket jag saknade mamma och pappa och hur mycket man uppskattar att slippa ta hand om sig själv när man mår skit.
Nu ligger jag hemma i soffan med krampor i magen och känner att jag trotts allt är lite små hungrig, men jag vågar inte stoppa i mig nått för då vet man ju inte vad som händer.
Hoppas jag mår bättre imorn.

klippeli klipp

Jag är sugen på att göra en förändrning med mitt hår. Klippa kortare eller byta färg. Men mitt hår är lite för slitet för att byta färg och jag är lite osäker på om jag skulle trivas i kortare, även om det bara skulle innebära att jag bara klipper axellångt. 
När jag kommer hem i helgen ska jag försöka hinna leta upp lite foton från det att jag var liten och hade röda feta slingor i håret. Det var tider det. (ska försöka få upp lite nostalgiska kort och berätta historien kring dem)
Märker att jag verkligen längtar hem nu.
Ska passa på och försöka lägga över lite foton från hårddisken till datorn så att börja med min portfolio.
Det är mycket jag ska hinna med i helgen.
Är det på marten alla börjar med vinterjackorna? (hum, jag har redan börjat)

-


Bra skit


Vicky Christina Barcelona

Vicky Christina Barcelona
Man väljer själv hur man ska leva sitt liv. Om man nöjer sig med bra och lagom eller om man vill försöka uppnå något annat även om det innebär att lämna tryggheten. Vi har alla olika sidor hos oss själva, en Vicky och en Christina. Det är så jag ser på det i alla fall. Frågan är om vi vill uttrycka dom.
Man ska inte låtsas vara någonting man inte är, men man måste också vara realistisk. Bara för att man väljer att lämna tryggheten behöver inte det betyda att man får det bättre. Det jag menar är snarare att man ska våga lämna tryggheten för att få chansen till att få det bättre.
Jag har gått över till att vara Vicky istället för Christina.
Och vad är kärlek? Hur vet man att man är kär? Det finns kärlek i så många olika filmer. Det tycker jag att den här filmen förmedlar väldigt bra. Den "normala" kärleken kanske inte alltid är den ultimata. Och varför hålla fast vid något man inte mår bra av. 


Utsliten

Jag är utsliten.


-

Jag kan hærmed meddela att jag har kækat min førsta Pizza i Norge. Det blev Peppes Pizza, thai kylling. Det var gott. Men det ær inte som svensk pizza. Det var lite facinerande smak, kunde inte riktigt avgøra om jag skulle kalla det thaimat eller pizza. Det var liksom två i ett.
Har introducerat the strokes før ungen, hon hoppar runt och klappar i hænderna, och så fort musiken tar slut ropar hon meja meja (mera mera). Jag tror hon gillar rock n roll.

En kvæll i Oslo

Ikvæll prøvar jag på vuxen livet i Olso. Sitter i en fin lægenhet med både hund och unge. Lagar mat, rastar hunden byter bløjor. Det ær væl kanske inte det som defineras som vuxet, men det ær i vart fall en del av vuxen livet.
Jag har fått tillbaka lite av skrivargløden. Det syns førvisso inte hær på bloggen utan mest i anteckningsblocken jag har som tar slut snabbt. Det ær tur att jag samlade på tomma anteckningsbøcker som liten, før dom har jag anvændning før nu.

Det kommer nog komma fler uppdateringar då jag flyttat till Wales och vill visa mina næra och kæra vart jag håller hus. Nu ær jag ju bara 2.5h hemifrån, så det blir ju ganska lætt att hålla kontakten.
Hoppas det ær bra med er Folkens. Nu ska jag fortsætta med "mamma" rollen och spise potætgull med Ungen.

Made my summer

My boyfriend works every weekend and I work every day so we do not see each other on days off. In the summer it is especially sad, there are no picnics or galleries to explore together. The other Sunday I woke up late to realise my boyfriend was still in the flat. I panicked, thinking he had slept in for his work. In fact he had taken the day off work and secretly got us both tickets to see Pulp in Hyde Park that day.
I got up, made pancakes, drank whisky with breakfast, affixed false eyelashes, jumped on the tube and spent the day watching our favourite band together. It made my summer.
- Girl on nine to five.
Den "vardagshistorian" kan vara en av dom finaste jag vet. Romantik i vardagen är det finaste jag vet och den svåraste att få. (i alla fall just nu) 
Den här sommaren har varit helt underbar för att säga det sån. Den har dock varit lite stressig, men jag har hunnit med allt jag har velat göra i princip. Det har kommit upp en massa goda historier i vänners lag, och jag har träffat en massa nytt människor och kommit fram till att jag är lika pratglad som min kära far.

Tågresan, bulan och göteborgs sammanträffandet är tre av de goda historierna. Men dom får jag ta en annan dag.
Ps. Innan jag flyttar till Wales ska jag tattuera mig tsm min käre vän.

The city Oslo

Billie The Vision & The Dancers – A Beautiful Night In Oslo
Kvällspromenad utanför lyan. Jag trivs om natten! 


RSS 2.0