Nya radiostudion

Nu har radiostudion flyttat upp från källarvåningen till högsta plan. Jag gick dit och hälsade på dom arbetande grabbarna!
Massa sladdar är det på radio boom

Veckans utmaning

Veckans utmaning på radio Boom. Johan skulle fotta ett vilt djur. Det blev en trevlig promenad i skogen. Men det närmaste vi kom ett vilt djur var en liten groda ^^
Nöjd kille
Vår vilda groda :) rapit rapit

Saft

Nu har vi gjort saft på årets bär. Det är så gott att göra egen saft, för man behöver inte göra den så söt. Saften i affären smakar ju bara socker. Men våran saft blev god. Den smaka rödavinbär.
'
Rolig suddig bild. Katt och Johan .

Jacka

Jag säger inte nej till att gå i en sån här snygg jacka i höst. Synd att acne ska vara så dyrt. :( Jag gråter i själen.

Investering

Vad är en investering? Är kläder en investering? eller tavlor, eller utbildningar? Hur investerar man i sig sjäv?
Om man ska investera i sig själv ska man väl må bra av det? Mår du bra av att köpa dom skorna eller av att gå den utbildningen? När vet man att det har gått för långt, när man inte har några pengar kvar eller pluggat för länge utan jobb? Jag tror ingenting är en dålig investering. Alla uppfattar nog investeringar på olika sätt. Det kan handla om pengar eller om att bara må bra. Allting ger erfarenheter, så varför vara rädd för att chansa? Man kan inte slösa bort sin tid om man gör någonting man vill. Det är klart att man ska tänka på ekonomin, men en investering i dig själv, kan aldrig gå förlorad. Man lär sig av sina misstag!
xoxo
Man lär sig av sina misstag, ät inte sushi för färsk, allt ger upplevelser. Dåliga som bra.

Ben n Jerry's

Jag vaknade imorse och hade världens sötsug. Och nu kan jag inte släppa tanken av Ben n Jerry's. Det vore som en dröm om någon kom hem med en burk till mig nu!

Arvikaklippet

Nu var det klippt igen, hähä. Till min stora förvåning var jag med i reklambladet idag, som befolkningen i arvika får hem med posten. Första sidan, inte dåligt. Det var lite roligt. Kul att varken jag (motivet) eller Emma (fotografen) visste om det.

Norge

Nu är pojkarna i Norge. Idag skrev de kontrakt. Lägenhet på 100kvm. Riktigt fin. Dom kommer få det bra. Saknar dom redan. Buhu. Men man kan ju alltid komma och våldgästa dom Mohahaha
Eldstad, ett stort plus!

Götelaborg

I helgen gjorde vi göteborg osäkert. Det var jätte mysigt. Degade runt på nattkafén, affärer, livespelningar och lägenheter. Första kvällen spelade vi spel och käkade mat hemma hos Annie och Carl. Mkt fin lägenhet måste jag säga. Inte så stor, men riktigt riktigt mysig. Jag blev så inspirerad av att börja sy och sticka när jag kom in och fick se Annies "pysselbord". Så på söndag blir det nog syjunta med lite vänner hemma hos mig. :) Efter att tillbringat tiden på teleskopsgatan fortsatte vi hem till Elviras nya lägenhet. Hon var nyinflyttat, så vi invigde lägenheten genom att sova på madrasser.
På lördagen skulle vi ut till avenyn. Ingen av oss visste värst mkt om göteborg och mitt upp i allt ihop hade spårvagnarna slutat att gå, pga. midnattsloppet. Allt var avstängt. Men det löste sig ganska bra. Jag och Eva tog satts och sprang rakt igenom loppet för att komma på rätt sida.. Det var en upplevelse. Som avslutning, göteborg var bra!
God bagel på tintin 24/7
Haga, en gammal omgjord bio, skit mysigt, snygga posters
Live musik
Natt Kafé, Haga och tint
Nattkafe is tha shit
Michaela, Eva och Isabel
Jag käkade med en osthyvel. Elvira var nyinflyttad så sakerna hade inte hunnit fram än.
Eva käka med stor plastsked
Vi fick med oss lite mer hem än vad vi hade när vi åkte dit. Tjejerna köpte kläder, jag köpte mat och och lite porslin.
Påväg hem från göteborg, massa trötta

Hej då Götelaborg

Götelaborg

Nu drar jag till Götelaborg alldeles strax. Gratis boende tackar man inte nej till, då får man passa på. Det blir en del att ta med sig när man nattar över, sovsäck kudde och sånt tjaffs, men jag ska inte ha med mig något extra tillbaks. Jag ska inte shoppa alls, utan jag får nöja mig med att tjuvkika i mode tidningarna. Jag får med andra ord vara moraliskt stöd till tjejerna som ska shoppa istället. Det kommer bli en trevlig helg.

Överrrasknings utflykt

En cool bunker
Jag mitt ute på en liten ö i havet
Trollsländor är så vackra. Fick se en, men den var död, men still so beautiful
Det är knappt man kan förstå att det har varit ett liten hantverks"by". Det såg ut som att alla som hade bott där hade tagit sitt pick och pack och bara farit. Husen var ju fina och i bra skick.
Johan i ett naturligt fönster
Jag och stor byggnad med rolig form
Puss puss

Båttur i glafsfjorden

Bubbelbild

Eftersom att jag har urinvägsinfektion får jag inte bada. I vilket fall tänkte jag inte göra det. Det började med att jag fick en blomma som johan simmade och hämtade åt mig, romantiskt kan tyckas, men det blev inte riktigt så. Helt blötsligt började en geting flyga runt mig, och innan jag hann reagera satte getingen sin gadd i min arm. Eftersom att jag har varit allergisk fick jag lite panik så helt plötsligt, istället för att kasta mig bak i båten, hoppade jag rakt i sjön med kläderna på. Bilden tagen efter geting attacken.
Far och son
Johan toan
Jag fick styra båten, och det var faktiskt inte så fraligt som jag trodde. Jag måste ha varit väldigt bra, körde så lugnt att Johan somnade.
Men sen väckte jag honom, för jag vågade inte köra mer :PPPPP Bild: Glad nyvaken johan

Fredagen den 13:e

Fredagen den 13:e, det sägs ju att det ska hända nått speciellt (hemskt) vid "fredagen den 13:e", och det gjorde det i form av regn. Regnet bara öste ner på gatorna. Vi tog tillfället i akt och njöt för stunden. Det är inte varje dag man kan simmar på gatorna.
Jag, som försöker se asgrym, blöt och lite ledsen ut (undra hur den smilesen skulle se ut)
Bil utanför Ritz som det regnade lite på, där kunde man bada
Kurvan vid stadsparken, där kunde man bada
Vägen vid tågstationen, där kunde man bada
Båten var vattenfylld, så i båten kunde man bada
Vid pizzerian i kyrkeby kunde man bada
Om man öppnade fönstret i bilen, så som Swanö gjorde, fick man sig en dusch
Utanför Ica, där kunde man också bada
på bilden: Grymt coola kids som badade på stan!

TONSILLEKTOMI

Idag fick jag sluta tidgare på jobbet för att åka till sjukan i Karlstad på en riktig undersökning. Efter ett tags väntan fick jag komma in i undersökningsrummet. Allting gick ganska snabbt. Jag har fått kämpa för att inte bara fortsätta med mina mediciner utan för att få riktig hjälp, men när jag väl kom till Karlstad gick dom rakt på sak. Jag ska opereras. Det gick nästan för snabbt och enkelt. Jag trodde det skulle bli ett antal undersökningar innan någonting skulle hända på riktigt. Så det blev en ganska nervig dag. När jag kom hem till datorn började jag söka på internet om vad ingreppet verkligen innebär. Jag kommer hinna med mkt under återhämtningsdagarna med tanke på att jag måste återhämta mig i 10 dagar. Det börjar med att jag får byta om till en ursnygg sjukhusskjorta, (ska försöka ta kort på den på plats), sen ska jag andas in syrgas i några minuter genom en mask, sen antar jag att jag somnar. Sen kommer smärtan, det är väl den man i själva verket är "rädd" för. Men jag hoppas jag blir glad av morfinet man får efter uppvakningen. Men jag är lite orolig över att jag ska börja kräkas av blodet som rinner ner i magen från såret (innan det läkt) direkt efter operationen, eftersom att jag på sistone har haft rätt lätta kräkreflexer. Sen ska jag ha en härlig natt med morfin på sjukhuset. Där efter ska jag åka hem och tillbringa 10 dagar i lugnet!

 


Jobbdag nummero 1

Första jobbdagen är avklarad. Firade det med att önska låten "Do you love me" på radiokanalen radio boom. (bara för att jag vet att han gör det) Önskan gick i uppfyllelse, dansa mig lite varmare och tog bussen hem. Somnade på soffan, vaknade och mådde inte så bra. Kurera mig med en bananasplit. Mår lite bättre, så snart ska jag nog lägga mig i väntan på jobbdag nummero 2. Vill läsa massa böcker, mata mig med användbar information.
My Falck, flicka som jobbar kombi på dagis (för tillfället), och Johan Pettersson, ansvarig utgivare på Radio Boom, klubb boom, och blåhuset, inspirationskälla och pojkvän till flickan. Han är beviset på att de går om man vill. Man måste tro på sig själv när ingen annan gör det! xoxo

Hamnfesten, vi gick in, och så gjorde vi inte det :PPPPPPPPPPP

M+M+A helgen är över! Det var mkt trevligt. Hade fått biljett till Hamnfesten men orkade mig aldrig dit. Man blir så svag av alla mediciner och magen är inte vad den borde, men på Onsdag ska jag äntligen undersökar på riktigt i Karlstad. Jag hade i alla fall, trotts trötthet och svaghet, jävligt roligt! Rock on

Balloons

Fotosession inför Aktiva Arvikas hemsida.
Fotograf: Emma Eriksson Carlström
Modell: My Falck

Phantom of the opera

Modeller: Johan Taserud, My Falck
Fotograf: Emma Eriksson Carlström

Utställning - Upp till kamp

Nu i sommar har bilderna Emma tog, på bla. mig fått vara med på en utställning i Arvika. Check it out. Magasinet Arvika. Där finns även min mammas dockor, sevärt!

Festival

Det känns lite som festivalväder idag, så här kommer lite bilder från Arvikafestivalen!
Såhär tyckte Fredrik om festivalen!

Don't worry, be happy
xoxo /My

Aktiva Arvika

Nu är jag med i både Arvikas TURISTGUIDE 2010 och kalendern för 2010-2011. Det är inte varje dag man får vara kalenderflicka. Den duktiga fotografen heter Emma Carlström Eriksson och är min kära kusin. Kolla in hennes blogg på: www.maerixon.blogg.se

Arvikas turistguide
Kalendern

Dockor

Nu har lilla mamsen (Laine Falck) äntligen lagt ut lite bilder på dockorna hon gör i keramik.
Går att titta på IRL på Hantverksmagasinet i Arvika. Fina, fina, fina."Trädgårdsprinsen. Oooooh, vad har hänt med min kropp? Men det goda hjärtat har jag kvar"
"Sir Fnys. Målad keramik. Den håriga förlagan heter Lord Nelson, en boxer"
"Ledare, inte bara chef. Delvis glaserad keramik, dekor i rakubränd keramik"


Är livet orättvist?

Jag fortsätter på samma spår. Det blir vad man gör det till. En del verkar få allt och tvärtom. Men de som har "allt" behöver inte vara glada och nöjda för det. Man blir aldrig lycklig om man inte tänker på vad man har. Det liv man har ser ut som det gör till viss del av olika händelser och erfarenheter, men du kan påverka ditt liv. Det är inställningen till det du upplever och gör som påverkar. För att inte tala om inställningen till dig själv. Där sitter nyckeln. Visst, livet kan vara orättvist, men vem vill leva ett liv utan problem? Problemens lösningar utvecklar individen. Och ingen är problemfri. Ett problemfritt liv vore platt. Så varför inte börja täna på allt vi har istället för det vi vill ha. Alla har vi något dyrbart, bara vi tänkerefter.

xoxo /My


RSS 2.0