Mamma

(på kortet: Mormor, Mamma, syrran)
Mamma är lik sin mamma
Ja, kvinnans lott i livet är densamma.
Det sade farmors mormors mor till sin farmors morbrors
bror -
att livet är ett enda damma-damma.
Jag är lik mamma.

Snart är det klippt

Äntligen! På måndag har jag klipptid! Det var ett bra tag sen nu. Mitt hår är så slitet och livlöst att jag blir ledsen när jag tittar mig i spegeln. Jag är sugen på förändring, men så värst stor kommer den inte att bli. Jag gillar mitt långa hår.
Så snygg ska jag bli!!
over and out

Motown mob @ tiki

Ikväll blir det Motown mob med Amanda Nerstrand. Det traditionella headbangandet kommer vi ta del av.
Be there or be not so cool
@ Tiki 26/11

Uppe innan tuppen

Idag är jag uppe innan tuppen själv. Ska tillbaka till Arvika för att försöka förbereda julen den lilla tiden jag är ledig, och jag som hade tänk att göra handgjorda paket i år. Jag får la försöka hinna med så mkt jag kan.
Jag har för övrigt en fet lista med saker jag ska pricka av, då jag är i Arvika. Och jag som tyckte jag hade mkt att göra när jag jobba i Norge. Det är folket runt omkring än som gör att man orkar med.
Just nu sitter jag med en stor tjock gröt skål i knät. Det är varm och gott. Jag vill inte ut i kylan, men det är priset man får ta om man vill hem.
Over and out
Mörk morgontrött bild på mig och min gröt. Inte så proffsigt!

tlött

Vaknade ganska sent imorse, typ 09. Ska snart iväg och söka jobb. Ska måla på mig ansiktet.
Idag är dagen då Lanvins kollektion blir tillgänlig på nätet och i butikerna för den delen. F.o.m klockan 08.00 imorse började shoppingen. Till min stora förvåningen är den nu (i alla fall på internet) "sold out". Så snabbt trodde jag inte att det skulle gå. Men jag antar att folk passar på. Trist, jag var sugen, men det var lika bra. Jag har inte pengar till det. Jag får sy mig nått eget, och det ska jag. Suprise Suprise!
Tittade på rebecca och fiona igår innan jag somnade, dom hann säkert med att köpa en klänning från Lanvin, kul
Over and out

Lanvin

Den 23 nov kl 08.00 kan man börja köpa kläderna från Lanvins nya kollektion som kommer att finnas på utvalda butiker. Det är omänskligt dyrt, men man får mkt färg för pengarna, om man nu kan uttrycka sig så. Jag tycker att det är lite märkligt att kollektionen släpps just nu, vid vintertid då den är, som sagt, försprakande. Men det kanske är det man behöver här i vintermörkret. Jag skulle inte tacka nej till en röd flammande klänning från honom.

bloggen

Jag utnyttjar inte bloggen något alls längre. Det är roligt men tidskrävande. Just nu prioriterar jag mitt liv. Jobbar i Oslo, skriver kontrakt, flänger fram om tillbaka. Men så fort jag har köpt mig det efterlängtade stativet ska jag börja fotta som en gud, och de korten kommer ni att få ta del av antingen ni vill eller inte.
Håller på med hemagjorda julklappar. Jag tycker att det är mer charmigt, men det tar ju en jäkla tid, så det gäller ju att börja tidigt. När jag kommer tillbaka till Arvika, ska fixa ingredienserna för mitt "storbak".
Until then, ha de bra
Over and out!
Insperation i vinterkylan, kul med färg

Delta lady

Är i Norge och saknar min Johan och sjunger högt för mig själv. Har inte tänkt på att grabbarna kan höra mig.
Imorn blir det hard work på barnehagen.
over and out

Papas

Bloggen är lite underprioriterad just nu känner jag. Jag har fullt upp med att fixa boende, jobba och åka fram och tillbaka till Norge. I Torsdags jobbade jag. Vi tog en tripp med ungarna till Biblioteket, och jag läste norska böcker, haha.
Idag, fredag, har jag varit och fixat bankkonto här i Norge. Det gick smidigt, jag hade så mkt tid över att jag hann att gå på en konstutställning. Det nya namnet jag fick ögonen för var: Silvia Papas. Snygga, nutida bilder, med inspiration från popart. Jag gillert.
Imorn Lördag ska vi på visning kl 17.00. Hoppas det är bra. Om inte är det bara att leta vidare.
Måndag jobbar jag igen, men på kvällen ska jag få åka hem till min Johan och kramas (dock ska man tillbaka på onsdag kväll för att jobba på torsdag-fredag) Det blir lite slängigt nu i början. Ska bli skönt sen när man har nått eget och slipper bära med sig allt för mkt fram och tllbaka, så som mat och kläder.
over and out
Silvia Papas

Längtan

Längtan är stor!

RSS 2.0