Städa, konsert, årjäng

Har varit och städat på jobbet i 3h, vi var team Awsome i köket, jag Åsmund, Anna, Lukas och Tore.
Imorn åker jag till Arvika på Peter C och Viktor S konsert. Sen på Lördagen drar jag till Årjäng för att återväcka gamla goda minnen med Amanda Nerstrand. Ingen vila och ingen ro. Nästa vecka börjar träningsveckan.

-

Jag gjorde testet idag. Jag fick 38p.
Jag ska nog følja min syrras råd.

My mind is on vacation

Nu har jag mailat på 6 lägenheter, hoppas jag får napp. Det vore skönt att ha det avklarat så man slipper tänka på det. En liten sambo har jag i alla fall.
Idag lärde jag mig att animera bilder i photoshop.
Min första animation

Life as far as I know it..

Vad går livet ut på?
Den frågan har många försökt besvara. Vetenskapsmæn liksom vanliga mænniskor.
Frågan ær om vi någonsin kommer komma fram till det rætta svaret?
Finns det bara ett rætt svar på den frågan eller ær svaret individuellt?

Man kan bara se utifrån sina egna erfarenheter.
Vad går mitt liv ut på?
Vad gør mig till den jag ær?


En såndär perfekt kväll

Det var en sådan där perfekt kväll. Hade kommit hem efter att ha soundcheckat med ett underbart gäng, lite trött och sliten sådär, och så ställer han sig vid spisen och gör plättar. Jag hade ioförsig sagt att jag var sugen på det tidigare under dagen, men när klockan är halv elva och man är trött och sliten så kändes det inte självklart.

Under matlagningen blev det tango i köket till bra musik. Jag skulle inte kunna beskriva en bättre kväll.

Det är fantastiskt att en person av alla människor på hela denna jord kan göra en så glad. När man har det stressigt och är trött och nere, då finns det någon där som ett solsken i mörkret. Kliché-igt men sant. Man ska ta tillvara på det bättre. Man tar det ofta förgivet, men det är svårt att tänka på det, man kommer oftast på det först efter hur mkt det egentligen betyder. Jag är i alla fall glad att jag har kommit underfund med vad som betyder mycket nu och inte, vi går inte på höghstadiet längre med andra ord. Jag tror att vi alla har någonting dyrbart om vi bara tänker efter, men det är inte alltid lätt att komma på när man är i svåra tider.

Det skrev jag i Februari 2010. Det blev en lyckad konsert jag medverkade på, och Johanna och Emmelie gjorde ett suveränt jobb.

Mina dagar ser annorlunda ut nu.

 

Jag gick upp tidigt på morgonen för att få äta min frukost i lugn och ro. I samband med frukosten tog jag medicinerna, knäppte sömnigt på min dator för att se om någonting drastiskt hade hunnit hända då jag försökte få lite skönhetssömn.

Som vanligt var han inte vaken. Och ingenting speciellt har skett på mailen.

Det är som att man trodde att det ska flyga in ett mail med kärlek som kan bringa allt tillbaka.

Jag går till toaletten som ligger till höger om ytterdörren. Den är liten men charmig.

Jag möter min egen spegelbild, jag ser trött ut. Jag borstar tänderna, kammar ut mitt hår och tar där efter på mig jacka och skor. Jag checkar så att inte lamporna lyser och så att inte spisen står på. Allt är som vanligt, avstängt. Jag tar de första kliven utanför dörren denna dag.

Trappan känns ovanligt lång. Busshållplatsen ligger precis utanför dörren, men det känns som att den har flyttat någon mil bort. Bussen kommer i samma stund som jag kommer fram till busshållplatsen.

Väl på bussen sätter jag i lurarna. Jag lyssnar på Richie Kotzens låtar så som Losin my mind, fantasy, remember, so cold och made for tonight. Plötsligt kommer jag på mig själv, jag är alldeles blöt i ansiktet. Hoppas ingen märker någonting är min första tanke.

 

Saker jag saknar nu är de mest vardagliga sakerna man kan tänka sig. Att laga mat, och dansa fånigt i köket, att ta ett nattglas med mjölk tillsammans och veta att man inte ska behöva sova ensam och vara så nära dig utan kläder. Att säga gonatt och god morgon. Att se filmer som vi glömmer bort att vi har sett.

 

Att kunna veta att det inte gör någonting om det blir lite extra jobbigt på jobbet, för jag har i alla fall dig när jag kommer hem, tillbaka till Sverige, och snart är tiden slut här, och då kan vi vara tillsammans.

 

Det gör ont att gå och lägga sig i en tom säng och vakna i en ännu tommare. Att inte ha en helg med dig, när jag sätter mig i ditt knä efter en god bit mat. Att ens vilja äta mat. Jag var osminkad och trött, men vi brydde oss inte.


Örhängen

Örhängen
När jag kom hem i helgen väntade en överraskning på mig, en för tidig födelsedagspresent. Sånt gillar jag. Varför få alla födelsedagspresenter när man fyller år när man kanske trenger lite extra uppmärksamhet vid ett annat tillfälle och mår bättre av det då.

-

Dead, but my heart still beating

top notch

Top notch är motsattsen till vad min dag har varit idag. Ingen sömn börjar ta ut sin rätt.
Var och tränade två pass på sats, man får passa på när det är gratis.
Känner mig typ såhär: (haha)
Gilla
Borde kanske börja göra lite aminationer. Vet inte hur man gör dock, men det får man väl lära sig då.
Men först ska jag genomföra mina andra projekt.
Over and out

Guns n roses

Jag har precis upptäckt en ny konstnär som fascinerar mig. Han gjorde första omslaget till första plattan med Guns n roses som senare blev förbjuden att säljas i Usa pga av motivet. Så guns n roses fick helt enkelt byta omslag på plattan för att kunna fortsätta sälja den.
Mannen heter Robert Williams.
Där kan man hämta inspiration.
Första omslaget till guns n roses
Awsome
Over and out

dagen

Nu har jag inte kunnat sova på två nätter.
3 timmar igår natt och något mera inatt.
Gick uppa två timmar tidigare än vad jag skulle idag, och nu sitter jag här och försöker använda min blogg som någon form av tidsfördriv.
Jag har sjukt mkt idéer på g, och så fort grejjerna jag har beställt kommer är det bara att börja. Det kanske kan vara därför min hjärna går på högvarv just nu (kanske en av anledningarna till varför jag inte kan sova).
Vädret är underbart idag.
Det är ju en och en halv timme kvar tills jag ska börja jobba, så det kanske blir en promenad såhär på morgonkvisten.
såhär vackert är vädret typ..
sol och vackert ljus
såhär vacker kommer jag bli efter träningen idag (ha ha)
Sugen på kortare hår faktisktttt
Over and out

-

I left my heart at the station.

Motörhead

Imorse såg jag ett sjukt bra inslag med Motörhead. Den nuvarande trummisen, Mikkey Dee, som har varit med i bandet knappa 20 år som han själv uttryckte det, hade en sån otrolig energi. Jag blev helt fylld med energi själv. Han levde i sin dröm, med andra ord, som trummis i Motörhead men var på samma gång 2 barnspappa. Det var så intressant att se honom balansera dom två motpollerna. "Motstå" Droger, alkohol, mer eller mindre (med tanke på att sångaren faktiskt är Lemmy på 65 bast), och samtidigt mata ungar och ta hand om sin fru. Han gjorde ett starkt intryck på mig. Han lät ingenting stoppa honom. Jag känner likadant. Varför ska man gå och vänta på tillfällen för att göra saker. Det är bara att börja nu.

-

Nytt hår nya kläder. Är det det yttre som gör en person? På sätt och vis ja, det är det första någon lägger märke till. Men vad man har inom sig verkar inte försvinna hur mkt man än anstränger sig. Både det bra och dåliga, tankar och idéer. Man kan bara förtränga saker på mer eller mindre bra sätt.
Inte i en enda av de filmer jag har hyrt/sett nu har folk varit lyckliga.
De har hela tiden sökt sig till nya vägar. Nya erövringar. När det gäller allt. Om dom hade den stora feta kärleken så var det jobbet det var fel på, och om dom hade jobbet så var det kärleken som fattades. Varför inte njuta av det man har. Det är ingen självklarhet att ha någonting av det.  
Människan strävar hela tiden efter någonting mer och bättre.  Varför inte stanna upp och se på det vi har innan vi går miste om det.
Varför vill man alltid ha någonting annat?

Först när man förlorat det man har förstår man vad man hade.

Väkommnar till iPoden

Hej Wolfmother, välkommen till min iPod, ni får dela rum med Graveyard.
Over and out

Brighter than sunshine

Over and out

framtiden,

Jag och min vän Adin satt på tåget mot Oslo och hade ett seriöst snack om framtiden. Vi började med att gå igenom frågan, vad vill du läsa till/bli när du blir stor? Frågan därpå blev, vad vill du egentligen bli?
Det blev en bra tankeställare. Man tänker ofta på vad man borde bli/vad som är realistiskt, och inte på vad man egentligen vill. Han fick höra lite om mitt drömmande, och han delade med sig om sitt drömmande. Men vi kom fram till att det inte var en dröm utan snarare ett realistikt mål. Det blir vad man gör det till. Ser man det som en orealistisk dröm kommer man aldrig frösöka uppnå den.
Ska försöka dra igång mina projekt nu, men man har alltid någon bortförklaring.
Kära kusin, jag är fotosugen!
ps. jag har fått internet i lägenheten i Oslo, wihoo

Lägger jag sexigt fram på ditt fat

Jag kan laga din mat, pankakor med sylt på, lägger jag sexigt fram på ditt fat...
Glad låt.

RSS 2.0