Godmorgon

Idag har jag sovit bort hela dagen. Satt och kolla film med Nico igår och passa Lea medans Cecilie jobbade, så det blev lite sent.
Jag ær vældigt dålig på att skriva inlægg har jag mærkt, ska inte lova att jag ska bli bættre, før det tror jag inte att jag kommer att bli.
Nu sitter jag på balkongen i Oslo, lyssnar på musik och skræmmer Lea som springer fram och tillbaka i lægenheten och skriker av rædsla. Hæhæhæhæ.
Snart ska vi dra ivæg och ta dagens kaffe och sen kommer Diego och Tiago på barbeque. Ska førsøka ta mig till nya lægenheten och hæmta lite saker jag glømde också. Har inte numret till dom som bor dær nu, men jag har nycklar, så dom får førbereda sig på en øverraskning.

Peace out

Frisörn

Har beställt klipp och färg tid nu. Nu ska jag bara räkna ut hur jag vill ha det. 

Tut-bingo

Idag var jag med om tutbingo för första gången. Det var vi och pansionärerna. Vi hade det mysigt med fin fin fika och lottorader och penna. Tänk vad det kan kännas så mycket lyxigare bara man har kakorna i en fin burk. Det är sådana där smådeltaljer som påverkar. 
Vår bil vann! 

hej igen

Tjenare bloggen. Har varit borta ett tag, men mitt liv är lika rörigt som mitt rum just nu! Men bilder har jag hunnit med att ta en hel del, så ska försöka få upp några, kan inte lova att dom kommer i rätt ordning, för när jag sist kolla var det 3995 kort jag tagit..


RSS 2.0