Perfektion

Jag börjar få abstinensbesvär. Jag har nu suttit stilla i tre dagar. Och oftast inte ens suttit utan legat ner. Jag har avverkat en hel del dåliga serier så som "Postkod1231" och en del bra också så som "jakten på de perfekta livet".
Folket borde förstå vid det här laget att livet aldrig kommer bli perfekt. Och vad är då perfekt? Vem är det som avgör det?
Jag tror det handlar om att man har samma tankar om saken. Om tex. "förhållande", "boende" etc. Att förhållande tex. handlar om samma sak för de båda parterna som inleder nått. Vad det innebär för alla andra runt omkring spelar väl ingen roll, bara du själv är lycklig.
För vem håller du ditt hus städat och inrett på ett fashionabelt sätt?
Dags att bli självisk.
Jag ska vara hemma hela veckan, käka mina barnmatsburkar och reflektera över livet. Har ni några önskade ämnen ska jag försöka besvara dom då mitt huvud inte värker så mkt.

Klem

Spelning

Mitt huvud är fyllt av en massa bra textmaterial, om det inte vore för att jag hade hjärnskakning så skulle jag sätta mig och skriva ner dom på ett systematiskt sätt, men just nu har jag svårt att koncentrera mig längre stunder.

I söndags spelade jag på musikaffärn igen. Det är en så bra scen. Man får inte den där pressen, det känns mest befriande att få uttrycka sig.
Förra gången jag spela sa en mycket fin man:
du är så djävla duktig min my, som en blandning av Pj Harvey, Miss Li och Anna Ternheim, fast bättre:)
 
En annan man efterliknade mig vid Melody Gardot.

När man får lite komplimanger känns det som att man kan slappna av lite. Det är speciellt att spela sin egen musik, det är lättare att spela andras.
Att sjunga sina egna texter, oftast grundad av egna upplevelser och försvara det är ibland svårt. 
Jag är glad för att jag vågar spela lite ibland. Det är kul och det känns inte så påtvingat längre, mer roligt.

Miss Li – Här kommer natten

Ljusstake

Just nu känns det som att jag med i en tecknad serie där jag har huvudrollen.
Det låter ju som en gammal rolig historia när jag berättar att en väldigt full kille tänkte att det var smart att kasta en låg glasljusstake igenom ett rum, och den i sin tur träffade mig i vänstra tinningen så att jag fick hjärnskakning.
Hur otroligt är inte det. Efter allt jag har varit med på sistone blir det bara för mycket.
Imorn har jag en bestämd träff med en läkare, men då för att ta reda på vad jag egentligen är allergisk mot gällande min mage, och idag blev jag sjukskriven för att jag fick en ljustake i huvudet. Det är ju nästan skrattretande.

Over and out

Jobb

http://www.facebook.com/events/196373983820960/

På Onsdag har jag min första jobbdag på Café de Concert. 
Photovernissage med Photografer Natalia Pipkina - "Harlequin and Columbine", Dj, pölser och Champagne. Och sist men inte minst Aksel Kolstad på sin nya flygel. Jag kommer dansa runt på dom nya fina golven.

Känner mig lite som Barny Stinson. 


Aksel Kolstad

Jag har gått och fått ny chef. Från Barnehage Assistent till Representative Associate for Aksel Kolstad / CdC. The sky has no limit.

RSS 2.0