ha

Försök att ha det såhär lite oftare. Livet är för kort för att inte chansa.

Det var han som ville kyssa mig

Har drömt mycket på sistone men det har dessvärre resulterat i en dålig början på dagen. Men inatt var det inte någon mardröm utan snarare en sagodröm. Vaknade på rätt sida imorse. Suverän början på semestern!! 
Nu ska jag ut och klippa till pappa. *rum för fri tolkning*

Hjälp, vem är jag?

Hjälp, vem är jag?
Caroline af Ugglas och UKONLäser om helt sjuka tankar och händelser i boken skriven av Caroline af Ugglas. Man behöver inte vara normal och perfekt. Man kanske till och med blir lyckligare av att inte vara det. Lite skavanker här och där är bara charmigt, det är det som bygger upp en personlighet. 
 Men hur är man egentligen när man är normal?
Är du normal/perfekt?
Det är nått man borde fundera på innan man börjar dömma andra.
Läsvärda samtal mellan Carline och hennes psykologen Ukon får man ta del av i denna bok.
Jag är endast halvägs igenom än så länge.
Nu ska jag fortsätta att läsa och se om jag kan komma underfund med vem caroline och kanske till och med vem jag är.


-

Är glad och skrivsugen. Och längtar, men vet inte riktigt till vad. Nu ska jag jobba en vecka sen kommer jag tillbaka till Sverige igen för att ha semester i två veckor till.
Over and out

Jag minns

Jag minns när jag var liten och låg i mammas och pappas knä framför tv:n och käkade hårda karameller. Jag satte en karamell i halsen och blev lika blå som karamellen som fastnat. Mamma och pappa trodde att jag skulle dö. Pappa vände upp och ner skakade och dunkade mig i ryggen tills karamellen stuttsade ut. Sedan dess har jag aldrig legat ner för och käkat något.

En kärlekshistoria

Har precis sett "En kärlekshistoria" och förälskat mig i huvudrollen Per. En liten mc knutte på moped. Vackert romantiskt.
Diggar musiken i filmen, musik från 1970 talet kan inte träffa fel!
Would you like to know everything you show, would you like to show everything you know - Staffan Stenström

Sämn

Det är såhär jag sover om nätterna. Stressigt och oroligt. Inte konstigt att man vaknar som efter ett träningspass i sängen.

RSS 2.0