Kirkeveien 93 & co

Kollektivet i lagom suddig kvalitet. 93 kollektivet har en egen spotify list, den är awsome.

dagenefterfödelsedagskalasetfrukost

Jag har rensat min mobil på en massa kort, så nu kanske det kommer upp lite mer bilder på vad som har hänt den senaste tiden. Här är när jag och Eva hade vår grymma frukost på sjövinden med bästa utsikten.
Maten var grym
Utsikten var grym
Allt var helt enketl grymt. Det slutade med att vi jammade piano och sjöng let it be för fulla halsar.
Sjukt bra start på dagen. Önska att alla dagar började så!

Tältvagnen

Natten var epic. Kvällen började hemma hos mig med en bunt filmer, kladdkaka, grädde, chips och bira. Därefter drog jag Petrus och Isac vidare mot Petrus gård för att hänga med hans syskon och familj för att senare vid 03.00 börja titta på en skräckfilm. Det slutade med att vi tre klämde ihop oss i vad jag skulle vilja kalla en "tältvagn". Det var grymt mysigt och nästan inga mygg alls. På morgonen vaknade vi så klart av syrebrist och fick flytta pyjamaspartyt ut på gräset. Men även där låg solen på, så det blev att ta cyklarna ner mot nirvana stranden för ett morgon dopp. Det var grymt skönt att komma ner i det kalla vattnet. Sen var det bara att försöka få på sig alla kläder igen, vilket var väldigt svårt med tanke på att vi inte hade någon handuk med oss.
Tältvagnen
Boysen
Morgondoppet
plaski plask

Wasp behinde the wall of sleep

Foto: Henrik Malmborg
Modell: My Falck

det var en gång

Det var en gång..

Phil Spector

Har precis sett dokementären om Phil Spector "Ångest och Extas". Kände knappt till Phil Spector innan jag sett dokumentären.
Det är du själv som bestämmer vem du är och vilket ditt liv ska vara. 
Vad vill jag bli?
Jag kan bli vad jag vill. Världen är full av möjligheter.
Mother med John Lennon (producerad av Phil Spector 1970)

sallygrave

Sally Mann och Graveyard, vilket vackert par.
..And if you judge me and pointing fingers have a look at your self

jack the ripper

Min hals gör för ont för att ligga ner, känns konstigt att andas, lyssnar på jack the ripper och diggar läget lagomt. På Lördag är det kalas för mig och nationalteatern, till dess måste jag vara frisk. Jag jobbar på saken.

Utkast: Juni 15, 2011

Satt och diskuterade med Rasmus under min feberfrossa vilket perfekt tillfälle det borde vara att tattuera sig då man är sjuk. Då är man ju fullt upptagen med att ha ont på andra ställen än där dom tattuerar. Men sen gjorde Rasmus klarhet i det hela och påminde mig om infektionsrisken som ganska troligt skulle uppstå om man tattuera sig då man hade ett virus i kroppen. Men vem vet? Kanske vore awsome?
Vore väl grymt att tattuera sig i samband med en operation. Om det nu gör så ont att tattuera sig som folk säger.
Vill vara snygg och tattuerad

blond sommar

Jag saknar sommaren då jag var blond. Har blonds more fun? 
Det tänker jag i så fall motbevisa det.
Det var en viss skillnad på att vara blond och brunett. Hyffsat markant skillnad i alla fall. Men för mig var det nog bara en tillfällighet att just den sommaren var suverän.

Utkast: Juni 15, 2011

Hemma och är syk. Har legat på en soffa på legevakten större delen av dagen för att få reda på om jag ska börja med några mediciner eller om jag bara ska det låta gå över. För höga infektionsvärden, men magen klarar inte av mer mediciner, så får bara vänta ut det om det inte blir allt för allvarligt.
Försöker nu ladda ner Anvil! (The Story of Anvil), metalbandet som aldrig riktigt slog igenom men som var ökända bland musikerna, i brist på annat. Har fastnat i dokumentär träsket.
Är sjukt sugen på att mölja ner en massa dokumentärer, men har inte påbörjat processen riktigt ännu. Det blir under semstern, då man har lite mer tid. Men det är mycket man ska ha tid till då. Så man får väl se vad man prioriterar.Sitter nu och lyssnar på My iron lungs med Radiohead samtidigt som min feber stiger.
Förstår inte hur jag har kraft till att skriva. Nu ska jag sova.
Over and out

ikväll imorn nu

Ikväll spelar Eric Clapton i Vigelandsparken, inte alls långt ifrån där vi bor.
Imorn åker jag till Arvika.
Nu ska jag gå ner i källeren med Rasmus och Tova för att leta täcke, kudde och sällskapspel. Därefter ska jag sätta igång lite av mitt tecknande.

-

Livet kommer ikapp en.
Nästa vecka ska jag börja ta hand om min mage och sluta äta gluten och laktos som jag troligen är allergisk mot.
Idag åt jag tårta med Olivia. Jag börjar fira min födelsedag tidigt i år. På Söndag blir det extra mycket firing, och helgen därpå ska vi inte tala om.
Over and out

happy men trött

Foto: Tova Bergman
Modell: My Falck
Glad men trött, precis som på bilden. Boxats i 55 min och dödat mina arga känslor. Och nu sitter jag här i vardagsrummet tillsammans med Alex, Tova, Rasmus och Anders som är här på besök.
Livet känns lätt att leva just nu, och på Fredag åker jag hem till mamma och pappa. Missar studenten men är glad över att få komma hem ändå efter att ha varit här i snart fyra veckor. Navelsträngen till mor och far är inte klippt ännu, vilket den aldrig kommer bli. haha. Men jag börjar vänja mig.
Har laddat ner Rango, ska försöka hinna se den den här veckan. Den verkar sykt bra.
Imorn blir det fika och skvaller med Olivia. Ser fram emot det.
Vill hinna komma igång med målandet.
Over and out

nintendo wii u

Idag sändes nintendo e3 press conference 2011 (live). Det var spännande att få se den nya dosan. Undrar hur dyr den kommer att vara. Snacka om multifunktion. Undrar även hur konsolen ser ut för det har man ju inte fått se.
Grafiken verkar vara bättre än wii i vart fall. Wii u kanske kommer bli en hitt, vem vet?
Men själv diggar jag dom old school kontrollerna bättre. Men detta kanske kan bli min vändning.
Har inte spelat på ett bra tag, så känner att jag är lite för spelsugen för att spela om spel här och nu. Dessutom har jag inte kunskapen, så jag kan bara säga vad jag tänker och tycker.
Hoppas det blir awsome.
Over and out

Big in Japan

Foto: My Falck
Modell: Tova Bergman
That I’d ever find a glimpse
Of summer’s heatwaves in your eyes
You did what you did to me
Now it’s history I see
Here’s my comeback on the road again
Things will happen while they can
I will wait here for my man tonight
It’s easy when you’re big in Japan

Som en tavla

Foto: Tova Bergman
Modell: My Falck

It's a new day

Foto: Henrik Malmborg
Redigering: Henrik Malmborg
Modell: My Falck
It's a new dawn
It's a new day
It's a new life
For me
And I'm feeling good

RSS 2.0