Visning

Nu kommer visningen efter visning. Idag var Celine och kollade en toppen lya, hoppas vi får den! Känner på mig att jag skulle trivas där sjukt bra! Önska oss lycka till. Stina ska på intervju imorn, så nu är det bara jag kvar. Ge mig jobb!
Favvofotgrafen i mitt <3

confused

Nu är jag litt trött! Känner mig som mannen på bilden. Allt förberedande för Norge tär på en. Ska bli skönt när man väl kommit dit och har jobb och boende och bara kan lägga energin på det! Längtar! Har inte bloggat på länge, så mkt energi tar det att hålla alla bollar i luften!

Dagens framsida

Enkelt är snyggt. Svart funkar alltid! Jag vill bara ha en massa tidningar och frossa i kläder. Jag vill sy jag vill göra!

Malin besök

Min syrra Malin kom på besök från Neath. Eftersom att jag fortvarande var under vila-sadiet efter operationen så det blev mest lugna dagar med te och film. Men det var massa mysigt, och vi lyckades komma ut en dag. (första dagen ute efter operationen)
Trotts otrevliga barndoms minnen med svampplockningen gick vi en kort sväng i skogen, och det första vi såg var svamp, så vi var så illa tvungna att plocka dom. Jag älskar svamp!
Jag hittade den perfekta kantarellen
Och fingersvamp
Busigt höstväder
Mitt upp i alltihopa skulle Malin ut och simma. På med våtdräkten och träna inför triaton. Jag och pappa tittade bara på.

Bio

Igår kväll var jag på bio, vi kollade rullen The Expendables. Jag kan inte säga mer än action action action. Den var bra och överraskade en del. Man slapp all tortyr och väntan på action, det blev mer skjuta, skjuta, spöa och döda direkt ist. Dessutom var det en massa bra action hjältar med. Helt klart sevärd!

Fotografering

Nu sitter jag och tar ut en massa idéer till fotograferingar. Här ska fottas! Jag är taggad och har en massa idéer som jag vill göra. Frågan är bara hur man ska hinna med alla?! Trackar kusinen med bilder på mailen!
Sugen på att klippa mig kortare, hum...
Jag på bilden då i min nya friss!

Nytt i naturen

Isbjörnsungar kan som bekant inte simma när dom är små isbjörnsbebisar, därav bor dom på isblocken till en början. Men allt eftersom isblocken håller på att smälta bort har björnbebisarna ingenstans att ta vägen. Då har man börjat sett att Isbjörnarna tar sina ungar och sätter dom på ryggen och simmar runt med dom. Hur gulligt är det? INTE ALLS!!!! Got you, det är människornas fel att isbjörnarna har ändrat sin natur, tacka fan att dom kan anpassa sig, annars hade isbjörnarna varit utrotade vid det här laget. Vi kanske borde börja tänka efter?? Huh?

Delfiner

Naturprogram är underskattade. Fastnade vid tv:n imorse vid just ett sådant, naturprogram. Ett fåtal delfiner har utvecklat en ny jaktmetod för att överleva. Dem simmar i cirklar, på grundare vatten, samtidigt som dom slår med stjärten i botten. Då lukras slammet från botten upp sig och bildar som en mur kring stimmet av fiskar. Fiskarna reagerar då på så viss att dom försöker hoppa över "muren" för att komma ut, och då står delfinerna där beredda med öppna gap. Det är fascinerande hur naturen funkar. Saker och ting förändras, och frågan är om det är människornas fel? Just det här exemplet var kanske inte så farligt, men allt har sina konsekvenser. Rock on

Sysselsätter mig

Nu är jag så pass bra att jag orkar gå in och skriva på bloggen. Skrivit på bloggen har jag inte gjort på längre, jag har bara lagt ut en massa bilder känns det som. Men en bild säger ju mer än tusen ord, huh?
Syrran från Neath var här under min återhämtningsperiod. Hon är ganska äventyslig av sig, hon har bla. varit med i världens största triaton, men det kunde inte jag uppleva den här gången, eftersom att jag var tvungen att vila. Men vi gjorde lite saker i alla fall, lugna saker. Lägger upp lite bilder på det senare. Nu ska jag skriva ut mitt mönster, skissa på tavlan och läsa andra boken i milenium trilogin. Rock on
Mitt mönster, wiho

Vad vill man ha?

Vad vill man egentligen ha ut av en blogg? Många tycker att det är viktigt att lära känna personen bakom bloggen. Att man lätt ska skapa sig en uppfattning om hur personen är. Det tycker inte jag. En blogg för mig ska vara inspererande och bidra med god energi. Jag bryr mig egentligen inte om vem det är som skriver den, bara den berör och intresserar mig på nått sätt. Det finns ioförsig bloggar som bara går ut på att visa vad man gör om dagarna, det är cool, men då är det nog mer nära och kära runt omkring som bryr sig om det. Det är ju ett bra sätt att förlja en person i vardagen om man bor långt ifrån varandra. Det kan ju vara intressant.
Vad vill ni läsa på en blogg?
Vad väcker ert intresse?

Oxygen bar

Våran framtid? huh

3D

Nu när jag är hemma och ska vila sitter jag alldeles för mkt framför tv:n och datorn. Och tack vare det hittade jag det här roliga kittet, enjoy.
http://www.fredflare.com/customer/product.php?productid=3383&cat=255#

Middag för Bella

Nu var det ett tag sen Bella åkte. Hon verkar trivas i Stockholm i alla fall. Och pågarna är i norge, och verkar trivas lika bra dom. Det är en konstig känsla när att bara drar iväg åt olika håll. Det sista året på gymnasiet gick så fort. Man hann inte riktigt med. Projektarbetet tog det mesta av tiden. Snart är det väl min tur. Får se vad det blir. Det återstår att se. Håll tummarna för mig.
Bella och Alex

Bio med isabella

Det var ett tag sen nu, men vi var så snygga i 3D glasögonen att jag var tvungen att visa kort på dom. Jag och Isabella fick ett stoll ryck och drog till karlstad och såg filmen toy story 3 i 3D. Reklamen var mer 3D än vad själva filmen var. Men buzz var rolig när han fick fram sin spanska sida. Inte sevärd på bio kanske, men lite smårolig i alla fall.
Som ett barn på bio, hum, precis vad jag är

Fika med kusin

Imorse skickade min kusin som tar lumpen sms. Hon hade vid den tiden varit vaken i 47h 20min, och dessutom hade dom gått 3 mil och hade inte fått någon mat. Nu skulle dom äntligen få sova i 5h. Hur länge sover jag varje natt? För länge kanske? Inte nu när jag är nyopererad då, för då ska man sova. Men jag lider med henne. UUuhh..
Här är trevliga fika bilder från fikan innan hon åkte.
Snygg plånboksväska som min kusin har i sina ägor. Någon rar person får gärna åka dit och hämta den till mig, eller helt enkelt köpa en likadan till mig.. ge mig

Mecka med bilen del 2

Veckans utmaning avklarad. Johan lyckades få igång bilen, jag hjälpte till och titta oljan. Man lär sig så länge man lever.

Sjukan/Operationen

Imorgon ska jag läggas in kl 10 i karlstad för att sen opereras. Snart är allt äntligen över. Jag ska ha en snygg sjukhusskjorta på mig och Johan ska sova hos mig på sjukhuset. <3

Mecka med bilen del 1

Veckans utmaning Radio Boom, Pettson: Laga Swanös bil!

Studion

Ikväll fick jag hänga med till studion för att se hur reklamen som ljuder i arvikas radio går till att göra. Jag fick till och med vara med i den. Det är helt anorlunda att höra sin röst ur en högtalare, speciellt när man pratar och inte sjunger. Kul kul kul


Världens största kamera

Eftersom jag la ut ett inlägg om världens minsta kamera, tänkte jag nu tipsa om världens största kamera. Nackdelen med den här att det inte går att fotta med den, den är enbart gjord av plast, och dessutom opraktiskt stor. Kameran medverkade på en fotoutförsäljning i Paris. Hade vart coolare om den funka också.. haha


Liten kamera, mkt liten

Den pyttelilla modellkameran från Photojojo uppges vara världens minsta och inspirerad av en riktig DSLR-kamera. Den kommer i skala 1:6 komplett med tre objektiv. Priset är dock inte riktigt lika litet.

Kameran med sina nära 4 centimeter kostar 28 dollar. Men då följer tre objektiv med, en standard, ett tele och en zoom.

Rolig grej, huh? Men det är trist att allt roligt ska vara så dyrt. Så är det ofta, intressen är inte bara kul, de kostar massa pengar också.. BuhuhuOm du har pengar, köp den här: http://photojojo.com/store/awesomeness/miniature-model-camera/

The Game

The Game, Spelet, är ett ständigt pågående tankespel som går ut på att inte tänka på detta spel. Tänker man på "The Game" har man genast förlorat. Då måste man informera sin omgivning om detta. När någon som aldrig tidigare har spelat får höra om "The Game" är denne från denna stund per automatik också med och spelar.
När någon i ens omgivning har förlorat har alla närvarande 30 minuter på sig att glömma "The Game". Därefter är det möjligt att förlora på nytt, vilket innebär att man, i teorin, kan förlora hur många gånger som helst under sin levnad.
Vinna spelet sägs man göra först då hela mänskligheten har införlivats i "The Game".
Rolig konstig grej som Hannes uppmärksammade.
The Game, Spelet, är ett ständigt pågående tankespel som går ut på att inte tänka på detta spel. Tänker man på "The Game" har man genast förlorat. Då måste man informera sin omgivning om detta. När någon som aldrig tidigare har spelat får höra om "The Game" är denne från denna stund per automatik också med och spelar.
När någon i ens omgivning har förlorat har alla närvarande 30 minuter på sig att glömma "The Game". Därefter är det möjligt att förlora på nytt, vilket innebär att man, i teorin, kan förlora hur många gånger som helst under sin levnad.
Vinna spelet sägs man göra först då hela mänskligheten har införlivats i "The Game".

RSS 2.0