Swoosh bild


Barnehage

F.o.m Tisdag ska jag passa nöjda barn på barnehage. Det ska bli roligt att jobba igen. Hoppas det går bra. Nu är det bara boende kvar i stort sett. Är taggad på att skaffa eget med Mirja och Alexandra. Hoppas det blir snart! :)

friss

Frisyr är ett jobbigt val! Just nu ingår jag i en pakt då jag måste spara ut håret. Men efter det, vad vill jag egentligen ha för frisyr? Kort, långt, lugg?
lugg
kort
Långt

sjukling

Johan är sjuk så vi får inte pussas. Feber, halsont och huvudvärk. Jag önskar jag kunde göra nått, ha som har så mkt att göra. Men det bästa jag kan göra är väl att pyssla om honom. Det är jag bra på.
För övrigt tycker jag det är mysigt att det är så mörkt på morgon nu, men på kvällarna blir det mörkt lite för tidigt. Snart är det dags att börja att tänka på årets önskelista, fred på jorden tår högst upp på den listan, men eftersom att människor är som dom är får jag nog börja tänka ut nått mer realistiskt so mamma och pappa kan fixa.
puss sjuk, 2 år 7 mån, ganska lång tid

-

När saker är jobbiga och svåra kan det ibland vara lättare att bara inte tänka på dom, lägga det åt sidan, och ta upp det senare när man inte är så känslomässigt instabil. Man ska inte alltid bry sig om vad andra säger, kör ditt eget race, gör det du mår bra av!
dö bild

-


Ännu en intervju

Nu är det verkligen höst. Ute är det kallt och här inne under filten är det varmt. Försökte få igång min symaskin, men det gick inte vägen. Den andra maskinen vi har är inne på lagning. Hoppas den kommer tillbaka fort.
Nästa vecka ska jag till Norge på intervju igen, hann inte uppfatta vilken jobb det handlade om, var påväg till bussen, men hon skulle ringa på fredag igen. Det är i alla fall en intervju, och jag är glad.
Rock on

06.00, Kulturfrukost, Wermlandssalonger

Gick upp kl 06.00 och började dagen med en varm dusch. Därefter började förberedelsena inför kultrfrukosten. Det var mkt att göra i köket, frukosten bestod av yoghurt, flingor, gröt, vofflor, skinka, korvar, ost, allt man kan tänka sig. Det var ett redigt smörgås bord. Det blev rediga och roliga diskussioner om Arvika kulturnatt. Sen blev det disk, och radio sändning.
På kvällen var på det Wermlands salonger, det var sjukt kul att titta, funderar på att gå dit och titta ikväll (lördag) med. Blev sugen på musik igen, det har jag inte varit sen estet tiden.
Jag är nöjd för jag sitter i johans soffa, min lover boy :)

Biljett, Check

Massa trött, idag har jag sökt massa jobb som vanligt, och blivit medlem på en massa hemsidor, också för att kunna söka jobb där. Nu är jag trött att vara glad och trevlig, nu har jag beställt min biljett hem. Imorn 13.29 åker jag med tåget hem till Arvika. Jag har ringar under ögononen. Tlöööt.

Webcam program

Jag har äntligen hittat ett bra webcam program!! Nu kanske jag slipper låna johanskamera när jag vill göra fula miner. Jippi. Jag firar med en kaffe.

Vogue - Lady gaga köttar

Lady gaga på omslaget av Vogue Hommes Japan. Hennes outfits brukar ju vanligtvis vara ganska chockerande, men har hon gått för långt? Om man tittar på mode industrin i Usa så tycker dom tydligen inte det, där har redan kött trenden startat. Dom har börjat med köttsmycken, smickrande att ge bort till flickvännen. Dom har dock inte använt sig av riktigt kött som Lady gaga, utan nöjer sig med konstgjort kött, som ser riktigt ut. Men var det Lady Gaga som startade trenden? Redan 2008 hade top model en fotografering med rått kött (videon nedan)
Jag skulle inte vilja ha på mig ett halvt sött lam, men det är jag det. Tänk att gå runt med köttet, så som lady gaga på bilden nedan en dag i solen, tänk vad det ska stinka efter ett tag.
Men jag gillar hennes sätt att provocera folk. Om man försöker ta upp en ämne genom att börja diskutera det är det ju oftast ingen som lyssnar, men tar man upp ämnet genom en handling så händer genast någonting. Synd med sant.
Top model 2008

Morgongymnastik

Började morgonen med lite morgongymnastik.

Tlött

Tlööööött!!! Har sprungit som en dåre igenom hela Oslo idag. Hittade ett ställe där jag kunde kopiera upp mina cv:n gratis, mycket najs. Därefter försökte jag bekanta mig med staden, så jag gick och gick och gick. Sökte en hel del jobb i klädaffärer. Har nog en chans att få helgjobb på Carlings, det vore fett. Nu är mina ben trötta och mitt huvud med. Det tar så mkt energi att springa runt och söka en massa jobb, vara trevlig och prata om sig själv med en massa nya människor. Nya krafter inför morgondagen. Önska mig lycka till!
Läskig bild dagen i ära, spegling av ansiktet, wihoo

Look to the Future

Egentligen vill jag bara gosa ner mig under täcket och läsa Vogue och dricka kaffe. Men jag ska göra precis tvärtom, dels för att jag inte har någon tidning. Jag har satt på min pepplist och ska härmed tvinga ut mig själv i Oslo och söka jobb. Jag ska duscha, måla på mitt happy face och leta upp nav kontoret, skriva ut 100000 cv:s och lämna dom till allt och alla och vara förbaskat jävla trevlig.
Jag ger inte upp!!!

Peppar på

Vad skulle jag göra utan min pöjk när det kommer motgångar? Sötast någonsin, till och med katten är med och hejjar på!
Ibland hjälper ett par få valda ord och en bild:
Vi tycker om och tror på dig, go My! :D

-

Ibland kan det värsta leda till det bästa och ibland kan det bästa leda till det värsta. Det beror på hur man ser på saker och ting!

Första jobbintervjun CHECK

Nu är första jobbintervjun avklarad. Dom gillade mig, wihoo. Och troligen kommer jag få jobba där en del. Först och främst som vikarie. Men Lene, som hon hette, skulle tipsa om mig på en annan barnehage, så jag kanske kan få en del jobb där också. Det är ju en bra början!
Ännu en tumme upp i Norge!

Webcam bajs

Gomorron Gomorron! Jag vill ha ett bra webcamprogram. Det jag har är inte så som ni kan se! Det står ju webcammax.com fett över hela bilden. Varföpr vill man ha det? Hum. Så mkt bra effekter fanns det inte heller, så fick lägga till en mustach i photoshop lite snabbt. Ge mig ett bra program nu!

The Scrags vs Satan takes a holiday

Alla som inte gick på klubb boom när Satan takes a holiday spelade där missade någonting! Här är lite minnen från kvällen! Scrags var där, satan takes a holiday var där. Tycker synd om dom som inte var det. Logen var bäst som alltid. Klubb boom kvällarna är de roliga kvällarna på tiki!!!
Sångaren i Satan takes a holiday, Fredrik som bar mitt namn på sin arm. Huvudsakligen för att hans flickvän hette My.
Glada gänget i logen!

Fredagen den 8:e

Allt började med att jag var as effektiv. Jag skrev om mitt cv till två olika "varianter", så jag kan söka klädaffärer och dret också, och inte bara barnehagar. Sen fixade jag fram papper från polisen, om att jag inte står med i brottsregistret. Därefter lade jag ner min tjänst på bemanningscentralen i vila. Sen började ringa lite telefonsamtal, bla. till glada ankan i karlstad, där de har 20 års gräns, men jag lyckades komma med på någon sorts lista, så vi kunde komma in i alla fall. Sen ringde jag en tjänst på barnehage och fixade intervju, och jag hann till och med låna en norsk bok och äta lunch. Allt under loppet av drygt två timmar.
Sen fick jag stressa med 17 tåget till Karlstad. Där Amanda mötte upp mig. Det blev en trevlig fika. Michaela och Simon joina efter ett tag. Det blev massa trevligt, det slutade med att vi hamna på Mc D. 20.25 drog dom till bussen och jag drog till Hotellet för att träffa Amanda och Sanna, Nerstrandarna.
Det blev raj raj på hotell rummet, sen drog vi till glada ankan för att se Horisont. Bra band! Grymmt var det.
Bilderna säger mer än tusen ord!
Amanda och läderbrallorna!
Girlsen, och jag med mitt läggstift på vifft

Horisont! Grymmt grymmt

Nykommen till Norge 10/10 2010

Nu har jag precis anlänt till Norge. I made it! Imorn blir det intervju kl 15.00. Önska mig lycka till!
Johans tumme och min tumme, dubbel tumme upp! Johan är kvar i Sverige men tummen är med!!!

kul börjar komma

Det har hänt så mkt kul på sistone att jag inte har hunnit med att offentlig göra det hela. Fredagen bestod av fika med karlstad brudarna och spelning på glada Ankan (20års gräns). Men som tur var ringde jag innan och fick komma med på en lista. Inget man vanligen får göra, men jag kom ju hela vägen från Arvika. *ironiskt* Det var en grym kväll! Allt gick bättre än förväntat. (bilder kommer senare)
Imorn, söndag, åker jag till Norge för att senare på Måndagen gå på min första anställningsintervju i Norge. Hoppas på det bästa. Får uppdatera mera när jag kommer till Norge!
Rock on

10:10

10:10 är en kampanj som går ut på att alla ska minska sina koldioxidutsläpp med 10 procent om året. Den finansieras genom att olika företag sponsrar kampanjen.Den senaste filmen var dock lite för magstark för en av sponsorerna, Sony.

Höst

Nu är det höst. Vad innebär höst för dig? För mig är hösten tjocka duntäcken, ljus, värme, närhet och löv. Det är årstiden för enormt mkt mys. Det är så härligt när man har känslan av att ligga inne under sitt varme täcke och veta att det är enormt kallt ute, men att man inte tar del av kylan. Det är värre när man tvingas stiga upp dock. Men nu är det inte jätte kallt än dock, så när jag behövde stiga upp imorse kl 10 var det ingen direkt mardröm, men det kommer nog bli om det blir en lika kall vinter som förra vintern.
Idag ska jag på sminkparty hos mina kära vän Nina. Vid samma tid äger även räkfrossan rum, så vi får se hur mkt jag hinner med. Strax där på, närmare bestämt kl 20.00 är det Rock quiz på The Roof, inte att försumma. Förra och första gången var det inte mindre än 11 lag som trånade efter vinsten. Jag tvivlar inte på att det kommer vara samma kämparglöd ikväll. So be there.
Så glöm inte myset nu i höst. Det behövs för att överleva det mörka vinterhalvåret. Så ta dig en bok och tänd lite ljus!
Lite ljus.... MASSA

Rodrigo Otazu

Har inte bloggat på ett tag, men ibland behöver man vara lite tillbakadragen. Jag kan i alla fall säga att jag har sett filmen Sex and the city 2 och därmed dess smycken. Skaparen är Rodrigo Otazu och därav rubriken. Filmen inspirerar inte bara genom smycken utan även kläder. Jag vill ha mer glamour och äventyr i vardagen. Jag ska vila upp mig, sen blir det äventyr i Norge. Här kommer Rodrigo Otazu's verk:
Om det är någon som sitter inne på pengar och inte vet vad han/hon ska göra med dom så får ni gärna gå in och beställa dessa varor och skicka dom till mig: http://www.kyssjohanna.se/helt-underbart-halsband-fran-rodrigo-otazu-p-2702.aspx

RSS 2.0